top banner

Προϊόντα

master-removerLΠολύ αποτελεσματικό επαγγελματικό καθαριστικό λεκέδων από χαλιά και ταπετσαρίες. Καθαρίζει επίμονους καθημερινούς λεκέδες με βάση το νερό. Είναι σχεδόν ουδέτερο προϊόν και είναι ασφαλές σε μάλλινα, συνθετικά και ευαίσθητα χαλιά και ταπετσαρία. Χρησιμοποιήστε πρώτα αυτό το προϊόν για απελευθέρωση του λεκέ από τις ίνες.
Πολύ χρήσιμο για γραφεία και για οικιακούς σκοπούς γιατί δεν αφήνει υπολείμματα που κολλάνε. Χρησιμοποιείται μόνο σε βρεγμένα χαλιά και ταπετσαρίες. pH 7.5

 

 

 

 

leather-cleaner

Για τον καθαρισμό και την αφαίρεση της βρωμιάς από δερμάτινα έπιπλα κλπ και βοηθά να αποκαταστήσει το δέρμα πριν από την εφαρμογή κρέμας για αποκατάσταση των φυσικών ελαίων του δέρματος.
Διάλυση: Αραιώστε 12.5ml ανά 1 λίτρο νερό.

 

 

 

 

 

leather-refresher

Δερμάτινη επαγγελματική κρέμα για την αποκατάσταση των φυσικών ελαίων μετά τον καθαρισμό. Το τελικό φινίρισμα αποδίδει μια λάμψη που θυμίζει ολοκαίνουργιο δέρμα.

 

 

 

 

 

 

ultimate-masterΑνώτερό Καθαριστικό για την καθημερινή συσσώρευσης ακαθαρσίας και λέρας σε μαλακές επιπλώσεις, χρησιμοποιείται ως καθαριστικό σε μηχανές extraction για τον ασφαλή και αποτελεσματικό καθαρισμό των συνθετικών και μάλλινών χαλιών, κουβέρτες, την ταπετσαρία υφάσματα και άλλα υγρά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα που καθαρίζονται. Ultimate Master είναι «αυτό εξουδετέρωτης» που μειώνει τον κίνδυνο του ξεβάμματος των χρωμάτων, της επαναφοράς ακαθαρσίας και ακριβών αντί- αφρώδη χημικών. Έχει την ιδιότητα να αφαιρεί λεκέδες και λίπος επιτρέποντας σε σας την μείωση των προ-ψεκασμών που απαιτείται κανονικά. Θα αφήσει όλα πίσω του καθαρότερα, πιο φωτεινά, πιο μαλακά και πιο φρέσκο από πριν. pH 9,5 (σε διάλυμα).

 

 

img chemicalsΣίγουρα ένα από το περιεκτικότερο σετ από διάφορα καθαριστικά αφαίρεσης λεκέδων που διατίθεται στον επαγγελματία καθαριστή χαλιών και ταπετσαρίας. Πολλοί καθαριστές βρήκαν ότι μπορούν να αυξήσουν κατά πολύ τα χρήματα για την επιχείρησή τους με το να αποκτήσουν ειδικότητα στην αφαίρεση λεκέδων. Αυτή την ειδικότητα σας την δίνει πολύ απλά το σετ αυτό το οποίο εμπεριέχει τα πάντα αυτά που χρειάζεται ο Καθαριστής σε μια πλαστική θήκη η οποία προσδίδει κύρος και επαγγελματισμό. Περιέχει διάφορες χημικές ουσίες σε τύπο έτοιμο προς χρήση. Απλά μετά μπορείτε να τα γεμίζεται από το φάσμα των χημικών του κάθε είδους από το συμπυκνωμένο μπουκαλάκι του στο τέλος της κάθε εργασίας. Το σετ διατηρείται σε μια ισχυρή θήκη και περιλαμβάνει pH χαρτιά, βούρτσες, ένα ποτήρι ανάμειξης, ένα χωνί για την συμπλήρωση του σετ και ένα εγχειρίδιο για καταπολέμηση των λεκέδων - όλα για να βοηθήσει να εντυπωσιάσει τους πελάτες σας. Το Περιεχόμενο μπορεί να ποικίλλει. Όλες οι φιάλες και η εργαλειοθήκη θα ονομαστεί με δική σας επωνυμία και λογότυπο αν παραγγελθεί στο εργοστάσιο.

 

 

urine odourΑπολυμαντικό για rugs και Περσικά Χαλιά από ούρα & κακοσμία. Ένα ασφαλές, αποτελεσματικό καθαριστικό που αποστειρώνει με ασφάλεια rugs και χαλιά τα οποία απαλλάσσει από κακοσμία και βρωμιά ούρων. Αντιβακτηριδιακή, αντί-ιική, αντί-μυκητιασική και εξολοθρευτής κακοσμίας. Σκοτώνει 99,9% των γνωστών βακτηριδίων. Αφήνει ίνες καθαρά, απολυμασμένες και απαλλαγμένες από οσμές από κατοικίδια ζώα και ούρα. Σε συσκευασία 5 λίτρων.

 

 

odour killΟ πιο αποτελεσματικός τρόπος για την εξάλειψη επίμονης κακοσμίας όπως εμετό, ούρα, γάλακτος, τροφίμων κλπ. Αυτό το σύνθετο μίγμα χημικών ουσιών εξουδετερώνουν τα βακτήρια που προκαλούν οσμές. Αυτό το προϊόν έχει μια γλυκιά μυρωδιά κεράσι οσμή.
Σε συσκευασία 5 λίτρων και ενός λίτρου.

 

 

 

 

 

odour clearΑρωματικό algeacidal και βακτηριοκτόνο για χαλιά και ταπετσαρίες. Αποτελεσματικό ενάντια στις δυσάρεστες οσμές από ζώα, καπνό, μαγείρεμα, πλημμύρα και απαίσιες μυρωδιές σωματικών υγρών. Ιδανική για να χρησιμοποιήσετε μετά τον καθαρισμό ή με τοπικό ψεκασμό για να βοηθήσει να αφαιρέσει τη μυρωδιά "υγρών προβάτων". Είναι πολύ δημοφιλής προϊόν στους πελάτες, καθώς το άρωμα μένει στον τάπητα για μέρες και όχι μόνο λίγες ώρες. Διατίθεται σε 3 αρώματα κερασιού, μπαχαρικό ή μήλου. Σε συσκευασία 5 λίτρων και ενός λίτρου.

 

 

 

 

tcuΕάν αντιμετωπίζετε λεκέδες από τανίνη, αλάτι ή με βάση αλκαλική, αυτό είναι το κατάλληλο καθαριστικό spotter εύχρηστο! TCU εξουδετερώνει αλκαλικά άλατα από ούρα στα χαλιά, ταπετσαρίες και στρώματα. Εξουδετερώνει επίσης υπολείμματα από προηγούμενα προϊόντα καθαρισμού που προκαλούν resoiling! Διαλύει, εξουδετερώνει και μετακινεί αλκαλικό αλάτι καταλοίπων, που δημιουργούνται από το ατυχήματα κατοικίδιων ζώων και άλλες μολύνσεις των ούρων την εφαρμογή του αποσμητικού. Επίσης περιέχει ειδική κατασταλτική οσμή.

 

 

 

 

boost allΠροσθέστε την δύναμη του Οξυγόνου στο χημικό καθαρισμού για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα του καθαρισμού και να λαμπρύνει το τελειωμένο αποτέλεσμα. Αλκαλικό διάλυμα και λευκαντικό οξυγόνο ασφαλές στα χρωματιστά, ενδυναμώνει τα χημικά καθαρισμού χαλιών και ταπετσαρίας για να αφαιρει την βρωμιά και να λαμπρύνουν τις αμαυρωμένες λωρίδες κυκλοφορίας εξαιρετικό για την λεύκανση των κροσσιών του χαλιού.

 

 

 

 

 

brown2Ένα όξινο διάλυμα για την αφαίρεση, (browning καφέ λεκές) που προκαλείται από την ύγρανση της τσόχας που βρίσκεται στο πίσω μέρος του χαλιού από χρωματιστά χαλιά (μη λευκό). Αφαιρεί επίσης μαυρισμένους λεκέδες όπως τσάι και καφέ ph4.

 

 

 

 

 

 

de-brown1Ειδική φόρμουλα από οξυγόνωσης χλωρίνης για την αφαίρεση λεκέδων(browning καφέ λεκές) που προκαλείται από την ύγρανση της τσόχας που βρίσκεται στο πίσω μέρος του χαλιού, καθώς και για τη λεύκανση των κροσσιών του χαλιού. Ειδικό για λευκά και μη λευκά χαλιά. Αφαιρεί επίσης μαυρισμένους λεκέδες. pH 10.

 

 

 

 

 

 

perky-spotterΤο πλέον επαγγελματικό προϊόν
Αποτελεσματικό μη-τοξικό οικολογικά ασφαλές καθαριστικό λεκέδων για χαλιά και ταπετσαρίες και είδη ένδυσης. Perky Spotter είναι άοσμο με χημική ουσία βασισμένη στο νερό το οποίο το κάνει ασφαλές για χρήση κοντά στα παιδιά και ζώα. Εγκριμένο για όλα τα χαλιά ανθεκτικά στους λεκέδες. Αποτελεσματικά αφαιρεί όλους τους τύπους των σκληρών κηλίδων, διαρροών και τους λεκέδες με λίγη προσπάθεια. Παρέχει επαγγελματικά αποτελέσματα κατά τα περισσότερα τρόφιμα, ζεστά και κρύα ποτά, πίσσα, ζώων, ατυχήματα, λίπος αίματος, καλλυντικά και πολλά άλλα.

 

 

 

eco-spotterΟικολογικό Καθαριστικό έτοιμο για χρήση κατά των κηλίδων, φιλικό προς το περιβάλλον. Αφαιρεί μπογιές, βαφή παπουτσιών, υπολείμματα κολλητικής ταινίας, γόμα, λάδια, κερί, μελάνι, πίσσα, κοκκινάδι, λίπος και άλλους διαλυτικούς λεκέδες. Πάντα να δοκιμάζετε πρώτα σε κρυφή περιοχή για περίπτωση ξεβάμματος. Μην το χρησιμοποιείτε σε βαμμένες επιφάνειες ή σε ευαίσθητα πλαστικά.
Η περιοχή φροντίστε να αερίζεται. Ψεκάστε απευθείας στον λεκέ, ανακατώστε τον με μια βούρτσα τοπικά χωρίς να επεκτείνεται προς τα έξω, μαζέψτε το με το πανί και ξεπλύνετε. Σε συσκευασία των 5 λίτρων και 500 ml.

 

 

 

 

 

specialist stain removerΕξειδικευμένο καθαριστικό για οξειδωτικού χαρακτήρα λεκέδων. Ένα μοναδικό μείγμα λευκαντικών και απορρυπαντικών αφαιρεί με ασφάλεια πολλούς γνωστούς λεκέδες σε περιπτώσεις που άλλα κοινά καθαριστικά αποτυγχάνουν.

 

 

 

 

 

dri-solFor use with dry solvent cleaning machines, such as the 'SAHARA' on 'dry-clean-only' fabrics and upholstery and all fabric types. A low-toxicity solvent. The only safe way to clean non-wetable items. Barely perceptible smell cuts down customer dissatisfaction caused by objectionable solvent odours. 5 Lt

 

 

 

 

 

oriental-spotterΚαθαρίζει από περσικά χαλιά διάφορους λεκέδες όπως μπογιά παπουτσιών, μελάνι, λάδια, κέτσαπ, αναψυκτικά, κρασί, καφές, ζάχαρη, μπογιές εμάλσιον, απόβλητα λεκέδων από θέρμανση κ.α.
Δεν αφήνει υπολείμματα χημικού πάνω στο χαλί. 500ml

 

 

 

 

 

color-impregnator

• Protects against Water & Oil spillages
• Enhances & Intensifies Natural Colour
• Invisible coating
• Low Odour
• Allows Natural Stone to Breath
• Easy to Use
• Contains Natural Plant Extracts
• NEW Advanced Resin-Technology™

A totally new and unique professional Colour Enhancing Impregnator, for greatly enhancing the colors in natural and manmade tiles. Using our New Advanced Resin-Technology™ it produces an invisible, highly protective shield both within the stone and on the surface, helping to protect against both water & oil based spills.
Colour Enhancing Impregnator uses natural oils and pigments to intensify and enhance the stones natural beauty and helps prevent staining from water and oil based spills.
With its New "Advanced Resin-Technology"™, Colour Enhancing Impregnator produces an invisible protective shield, both in the capillaries and on the surface of the tiles, which helps prevent tiles from becoming stained by repelling daily dirt and grime, making cleaning and maintenance considerably easier, helping to prevent premature replacement.
Colour Enhancing Impregnator can be used on terrazzo, travertine, sandstone, limestone, brick sets, York stone, amalgamated stone, slate, un-glazed ceramic tiles. Particularly useful in kitchens, utility areas, bathrooms, shower rooms, dining rooms and all other areas where spillages may occur.


PLEASE NOTE: Do not use Colour Enhancing Impregnator if applying Professional Slate Sealer, or any other sealer.
COVERAGE: Approx. 5-8 sq. metres per litre on highly absorbent surfaces; up to 15 sq. metres on polished surfaces and up to 35 sq. metres on very dense stones.

 

ceramic-impegrator

• Protects against Water & Oil spillages
• Long Lasting
• Invisible coating
• Low Odour - No Volatile Solvents
• Easy to Use
• Contains Natural Plant Extracts
• NEW Advanced Resin-Technology™


Ceramic & Porcelain Impregnator with its New Resin Technology™ produces an invisible protective shield on the tiles to prevent staining from both water and oil stains.
Tiles treated with Ceramic & Porcelain Impregnator will repel spills, dirt and grime making cleaning and maintenance considerably easier, helping to prevent premature replacement. Ceramic & Porcelain Impregnator is particularly useful in kitchens, utility areas, bathrooms, shower rooms, dining rooms and all other areas where spillages may occur.


COVERAGE: Approx. 20 m2 per litre on highly absorbent surfaces; up to 45 m2 on less absorbent and polished surfaces.

 

img comingsoonThis water based penetrating sealer repels and protects against water and stains. Effective on all grout and most absorbant and semi absorbant stone and tile. Can be sprayed or applied with the injectimate Grout Sealing Kit.

 

 

 

 

 

 

water-impregnatorA water based impregnator for natural stone including Marble, Granite, Limestone, Travertine and all porous surfaces. 'Lower Odour' and easy to apply making the stone virtually stain resistant.

 

 

 

 

 

 

red-wine-removerA special blend of agents designed to effectively remove red wine stains and other red food and drink stains. pH 4.5 (1Ltr)

 

 

 

 

 

 

avenge-removerLifts spots and stains from carpet and upholstery with little effort. With its unique synergistic action, Avenge removes many of those "impossible" stains! Use Avenge to remove: blood, pet stains, urine, ketchup, chocolate, coffee, tea, food, liquor, most shoe polish, cosmetics, crayon, washable ink, grime, iodine, mildew, oil, latex, paint and many more!! (12oz).

 

 

 

 

 

advanced-removerA handy-aerosol solvent-based spot remover, similar to Dry Cleaning Solvent (C/DCS). 100% safe on all fabrics and carpet fibres (except bitumen backed carpet tiles etc.) Excellent for removing spots and marks, oil, grease, tar, polish and some glues in smaller areas.

 

 

 

 

 

carpet-protectorIdeal for protection from both water and oil based stains, also retards the re-soiling and wear rate. Works by protecting each and every fibre with an invisible shield making them virtually 100% stain resistant. Suitable for protecting most types of wet cleanable carpets and soft furnishings. Coverage 8-10m² per Litre Shake well. Each litre will cover approx. 8-10M2. Test an inconspicuous area for colour fastness. Spray lightly and evening, using approved apparatus, using a fan pattern nozzle at 2 - 2.25 bar. Total coverage approx 40-50m2.

 

 

 

dye-locThis unique, patented formula prevents color bleeding in multi-colored carpet or fabric. For fabrics that bleed instantly, prespraying with Dye-loc before beginning the cleaning procedure. To prevent delayed bleeding on carpets or fabrics, use it as a final rinse. Proper use of Dye-Loc is the mark of a true professional. 1 US Qrt

 

 

 

 

 

oriental-presprayA safe to use pre-spray using micro-splitter technology. It will cut into soiling immediately when sprayed, just brush into the carpet and extract out to leave fibres clean, soft and residue free. No Bleaches, Enzymes, Surfactants or Solvents!

 

 

 

 

 

 

citrus-presprayA de-greasing agent pre-spray to improve the cleaning performance of hot water extraction cleaning on heavily soiled carpets & heavily soiled traffic lane areas. Helps to break down and emulsify grease and tracked soil, food and beverage spills and emulsify grease & dirt until extracted out with hot water extraction cleaning.

 

 

 

 

 

promite-precleanerCarpet & Upholstery Pre-Cleaner And Dust Mite Eliminator. Used as regular Pre-Spray PROmite™ Pre-Cleaner will help clean carpets and upholstery and kill Dust Mites.

 

 

 

 

 

 

white-lighteningWhite Lightning dissolves quickly and completely, making a crystal-clear cleaning solution that melts away even the toughest soils. It's safe for equipment, carpet and technicians. Extra strong concentration means you use less and save money.

 

 

 

 

 

 

Who we are

Cleancare offers a variety of cleaning products in machinery – equipment – chemicals - consumables and hygiene to Professional Contractors, Hotels, Restaurants, Clubs, Developers, supermarkets and other companies in general.

Find Us on Facebook